Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tajemství zpod Tater

fotka Tajemství zpod Tater
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Tajemství zpod Tater:

1 kg brambor  | 3 kuřecí prsa  | 1 mléko  | 3 vejce  | 1 mražená zelenina  | 3 platkové sýry  | 1 sůl  | 1 koření

Postup přípravy receptu Tajemství zpod Tater:

Do vymazaného pekáče rozložíme na kostky nakrájené brambory, osolíme, okořeníme a zasypeme mraženou zeleninou. Na to položíme orestovaná kuřecí prsa a zasypeme další vrstvou pokrájených brambor a znovu okořeníme. Vše zalijeme mlékem s rozšlehaným vejcem. Dáme péci do trouby a těsně před dokončením poklademe plátkovým sýrem, který necháme jen roztéct.



Fotky receptu Tajemství zpod Tater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tajemství zpod Tater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !