Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Taliány

fotka Taliány
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Taliány:

1 kilogram hovězího masa  | 1 a 1/4 kilogramu vepřového bůčku (prorostlejšího)  |  stroužků česneku  |  sůl, bílý pepř  | 1 gram kardamonu  | /2 litru vody  | 3 metry tenčího hovězího střeva  |  provázek na převázání

Postup přípravy receptu Taliány:

Libové hovězí maso nasekáme na malé kostky a polovinu umeleme. Vepřový bůček také nakrájíme na malé kostky. Maso dáme do mísy, přidáme s trochou soli utřený česnek, bílý pepř, drcený kardamon, zalijeme studenou vodou a pečlivě promícháme. Touto směsí naplníme dobře vyprané hovězí střevo, které při plnění každých deset centimetrů převážeme provázkem na uzlík. Hotové syrové taliány pověsíme do chladné místnosti a necháme viset dva až tři dny. Pak je vaříme až hodinu a půl.


Fotky receptu Taliány:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Taliány
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !