1 kg hovězího masa
| 2 ks cibule
| 8 ks sladkokyselých okurek
| olej
| máslo
| sůl
| pepř
| 1 ks malý rajčatový protlak
| stejné množství kečupu
| 1 kelímek smetany
Postup přípravy receptu Tatarské Azu:
Do kastrolu dáme rozehřát trochu oleje a trochu másla, na to dáme rozkrájenou cibuli a na hranolky pokrájené maso. Osolíme, opepříme a necháme dusit ve vlastní šťávě. Když je maso asi do půlky hotové, přidáme na nudličky pokrájené okurky, rajský protlak a kečup a necháme dusit do měkka. Na závěr přimícháme smetanu. Pokud jsme udělali šťávy víc, je možné zahustit hladkou mouku.
Jako příloha se podávají opečené brambory nebo hranolky.
Fotky receptu Tatarské Azu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!