Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.10. 2019
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tatin

fotka Tatin
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tatin:

4 až 5 jablek  | 1/2 citronu  | 30 g másla  | 70 g pískového cukru  | 1 lžičku skořice  | 30 g rozinek  | 30 g jader vlašských ořechů  |  200 g listového těsta

Postup přípravy receptu Tatin:

Jablka oloupejte a rozkrájejte na osminky. Pokapejte je citronovou šťávou. Dortovou formu vyložte pečicím papírem, dno vytřete silně máslem, posypejte větší částí cukru a pokryjte připravenými jablky. Posypte skořicí, rozinkami, nasekanými ořechy a zbytkem cukru. Zakryjte rozváleným listovým těstem, vložte do vyhřáté trouby a pečte asi 30 až 35 minut. Upečený koláč nechte vychladnout, překlopte na mísu, sloupněte papír a podávejte.




Fotky receptu Tatin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky