Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatin

fotka Tatin
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tatin:

4 až 5 jablek  | 1/2 citronu  | 30 g másla  | 70 g pískového cukru  | 1 lžičku skořice  | 30 g rozinek  | 30 g jader vlašských ořechů  |  200 g listového těsta

Postup přípravy receptu Tatin:

Jablka oloupejte a rozkrájejte na osminky. Pokapejte je citronovou šťávou. Dortovou formu vyložte pečicím papírem, dno vytřete silně máslem, posypejte větší částí cukru a pokryjte připravenými jablky. Posypte skořicí, rozinkami, nasekanými ořechy a zbytkem cukru. Zakryjte rozváleným listovým těstem, vložte do vyhřáté trouby a pečte asi 30 až 35 minut. Upečený koláč nechte vychladnout, překlopte na mísu, sloupněte papír a podávejte.




Fotky receptu Tatin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !