Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

tchýnino výtečné kuře s tatarkou

fotka tchýnino výtečné kuře s tatarkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu tchýnino výtečné kuře s tatarkou:

600 gramů kuřecího masa  | 100-150 gramů sýr eidam plátky  |  sůl, pepř  |  máslo na vymazání pekáčku  | 1 tatarka light (může být i obyč.)

Postup přípravy receptu tchýnino výtečné kuře s tatarkou:

Vymažeme si pekáček kouskem másla, na něj poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, pak kousky kuřete, osolíme, opepříme dle chuti. Pak zalijeme celou tatarkou (někdy, když máme více masa naředíme tatarku půlkou bílého jogurtu asi 75 g). Nakonec zakryjeme plátky sýra. Nejprve pečeme asi 20 min na 250 °C zakryté, poté odkryjeme a ještě pečeme, aby sýr pěkně zrůžověl.Pro zlepšení chuti můžeme dát na přilepšenou na vrstvu masa i šunku.


Fotky receptu tchýnino výtečné kuře s tatarkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu tchýnino výtečné kuře s tatarkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !