Postup přípravy receptu Telecí frikasé s citrusovou omáčkou:
Pomeranče a grapefruity oloupeme a nakrájíme na plátky (šťávu zachytíme). Cibuli jemně posekáme. Celer očistíme, omyjeme a nakrájíme. Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme nejprve na plátky, poté na nudličky. Na 1 lžíci rozehřátého oleje je prudce opečeme ze všech stran. Vyjmeme z pánve. Na 1 lžíci oleje osmahneme cibuli a celer. Zalijeme telecím vývarem a zachycenou šťávou z pomerančů a grapefruitů. Přidáme zelený pepř a asi 10 min. podusíme. Zahustíme zakysanou smetanou, podle potřeby i jíškou. Přidáme nudličky masa, plátky pomeranče a grapefruitu a 1- 2 min. ohříváme. Pokrm podáváme ozdobený bazalkovými lístky.
Fotky receptu Telecí frikasé s citrusovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!