Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí játra na červeném

fotka Telecí játra na červeném
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Telecí játra na červeném :

600 gramů telecích jater  | 1 cibule,  | 2 lžíce mouky  | 100 ml červeného vína (frankovky)  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Telecí játra na červeném :

Játra rozdělíme na čtyři porce, posypeme pepřem, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji. V poslední fázi smažení posolíme a přidáme nasekanou na drobno cibulku. Když se cibule osmahne, vyndáme játra, položíme na teplé talíře a na pánev nalijeme víno, které vaříme pár minut. Vzniklou omáčkou polijeme játra a podáváme s bramborem.



Fotky receptu Telecí játra na červeném :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí játra na červeném
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle