Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí karbanátky s ostrým jazykem

fotka Telecí karbanátky s ostrým jazykem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí karbanátky s ostrým jazykem:

Karbanátky:  | 300 g mletého předního telecího masa  | nebo 300 g mletého kuřecího masa  | 0,5 lžičky soli  | trochu pepře  | 0,5 lžíce Solamylu  | asi 0,5 dl vody  | 1 cibule  | Jazýčky:  | 4 tresčí jazýčky  | na omytí ocet  | dle potřeby: máslo na smažení  | Obalování: Troška hladké mouky se solí a pepřem  | Sous ( přeliv ):  | 2 lžíce rajského protlaku  | 1 1/4 dl smetany  | trošku balsamica

Postup přípravy receptu Telecí karbanátky s ostrým jazykem:

Osolte mleté maso, opepřete ho a přidejte Solamyl. Přidejte vodu a lehounce promíchejte. Z hmoty utvořte čtyři ploché karbanátky a opečte je na téměř přepáleném másle. Po opečení stáhněte plamen, přidejte nahrubo nakrájenou cibuli, sůl a cukr a společně s tím ještě karbanátky po každé straně dopečte.

Tresčí jazýčky omyjte v roztoku ze 7% octa a 1/2L vody, osušte je, obalte podle receptu a smažte po obou stranách za častého obracení.

Sos ( přeliv ).
Do kastrolku dejte rajský protlak a smetanu a nechte to vařit až se vám bude omáčka zdát dost hustá. Pak jí ochuťte balsamicem.

Jídlo můžete servírovat na gratinovaném zeleninovém loži obloženém do hněda upečenou cibulí a nebo jen tak. Jako příloha se servírují brambory rohlíčky.
Tento pokrm má zvláštní symbiózu s tresčími jazýčky, ale je i výborný s dokřupava opečeným špekem nebo anglickou slaninou.


Fotky receptu Telecí karbanátky s ostrým jazykem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí karbanátky s ostrým jazykem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !