Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí krk pečený na rajčatech

fotka Telecí krk pečený na rajčatech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Telecí krk pečený na rajčatech :

800 g telecího krku  | 40 g másla  | 200 g rajčat  | 3 lžíce kečupu  |  petrželka  |  mletá paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Telecí krk pečený na rajčatech :

Na rozehřátém másle zpěníme mletou papriku, zalijeme ji trochou vody, přidáme opláchnuté, osolené maso, spařená, oloupaná a pokrájená rajčata a rozsekanou petrželku a pečeme - nejprve pod pokličkou, dopékáme bez ní. Při pečení maso přeléváme šťávou a podléváme teplou vodou. Přidáme kečup a podáváme s vařenými těstovinami.


Fotky receptu Telecí krk pečený na rajčatech :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí krk pečený na rajčatech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !