Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí kýta se šampaňským

fotka Telecí kýta se šampaňským
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí kýta se šampaňským:

500 g telecí kýty  | 200 g slaniny  | 1 lžíce másla  |  sůl  | 400 ml šumivého vína  | 250 ml smetany  | 1 lžička hladké mouky  |  pepř

Postup přípravy receptu Telecí kýta se šampaňským:

Telecí kytu špičatým nožem na několika místech nařízneme a protkneme kousky slaniny. Osolíme, opepříme, vložíme do tukem vymaštěného pekáče a zvrchu poklademe několika malými kousky másla. Potom maso podlijeme šumivým vínem a za občasného podlévání a přelévání výpekem upečeme v troubě při 190 °C doměkka.

Měkké maso vytáhneme z pekáče, ve smetaně rozmícháme lžičku hladké mouky, smícháme s vypečenou šťávou z masa a chvíli povaříme. Maso podáváme naporcované, s opékanými bramborami a přelité omáčkou.


Fotky receptu Telecí kýta se šampaňským:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí kýta se šampaňským
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !