Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.11. 2018
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí ledvinky po boloňsku

fotka Telecí ledvinky po boloňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí ledvinky po boloňsku :

400 g telecích ledvinek  | 4 lžíce oleje  | 40 g cibule  | 1 lžíce petrželky  |  hovězí vývar  |  šťáva z poloviny citronu  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Telecí ledvinky po boloňsku :

Telecí ledvinky opereme, osušíme, zbavíme blanek a tuku a nekrájíme na tenké plátky. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme ledvinky, petrželku a několik minut opečeme. Potom zalijeme trochou vývaru, přidáme citronovou šťávu a zvolna dusíme do měkka. Hotové ledvinky osolíme, opepříme a podáváme.


Fotky receptu Telecí ledvinky po boloňsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí ledvinky po boloňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !