Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí maso s chřestem

fotka Telecí maso s chřestem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí maso s chřestem:

600 g telecího masa z kýty, hrudi nebo hřbetu  | 20 g másla  | 1/4 litru vývaru  | 500 g vařeného chřestu  | 1 lžíce hladké mouky  | 4 lžíce smetany  |  sůl  |  pepř  | 4 lžíce nasekané petrželky  | 1 žloutek

Postup přípravy receptu Telecí maso s chřestem:

Maso nakrájejte na kostky a osmahněte je za stálého obracení v rendlíku na rozpáleném másle. Zalijte horkým vývarem. Snižte teplotu a maso pod pokličkou duste při mírné teplotě asi 40 minut. Chřest nechejte důkladně okapat a nakrájejte na kousky. Mouku a smetanu smíchejte. 10 minut před koncem dušení zahustěte smetanu, ve které jste rozkvedlali mouku. Osolte a opepřete. Krátce před servírováním přidejte do ragú chřest a prohřejte. Žloutek rozkvedlejte s trochou omáčky a zamíchejte do ragú. Podávejte s bramborami nebo rýží.


Fotky receptu Telecí maso s chřestem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí maso s chřestem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !