Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Telecí medailonky v listovém těstě

fotka Telecí medailonky v listovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Telecí medailonky v listovém těstě:

4 plátky listového těsta  | 200 g špenátu  | 2 telecí medailonky  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce změklého másla  | 1 stroužek česneku  | 1 žloutek  |  sůl, pepř, tymián

Postup přípravy receptu Telecí medailonky v listovém těstě:

Troubu předehřejeme na 200°C. Špenát očistíme, spaříme, zchladíme pod studenou vodou a vymačkáme. Medailonky krátce opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji, pak necháme mírně vychladnout. Vyválíme těsto. Na dva plátky poklademe polovinu špenátu a necháme volný okraj asi na šíři prstu. Máslo utřeme s česnekem, špetkou soli, pepřem a tymiánem. Směsí pomažeme maso a položíme na špenát. Zbylý špenát navršíme na medailonky, přimáčkneme a přikryjeme zbývajícími plátky těsta. Zmáčkneme okraje, těsto potřeme žloutkem.


Fotky receptu Telecí medailonky v listovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí medailonky v listovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !