Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí pečeně na slanině

fotka Telecí pečeně na slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí pečeně na slanině :

500 g telecí kýty  | 150 g slaniny  |  sůl  |  drcený kmín  | 10 g hladké mouky  | 3 cibule

Postup přípravy receptu Telecí pečeně na slanině :

Telecí kýtu odblaníme, omyjeme, slaninu nakrájíme na nudličky a maso s ní protkneme. Potom kýtu osolíme a vložíme na zbytek nakrájené a rozpuštěné slaniny orestovat. Krátce opečeme, podlijeme vodou, přidáme kmín a pod pokličkou dusíme asi 15 - 20 minut. Pak maso dáme do pekáče nebo zapékací mísy, kterou jsme vytřeli tukem a vysypali na kolečka nakrájenou cibulí a dáme do dobře vyhřáté trouby péct. Během pečení poléváme šťávou z masa a podléváme vodou. Měkkou kýtu vyjmeme, necháme vychladnout a potom krájíme na porce. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, dobře promícháme, zředíme a dobře povaříme. Maso ve šťávě následně prohřejeme a podáváme s bramborami nebo dušenou rýží.


Fotky receptu Telecí pečeně na slanině :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí pečeně na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !