Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí pečeně po piemontsku

fotka Telecí pečeně po piemontsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Telecí pečeně po piemontsku:

800 g telecí pečeně  | 2 lžíce oleje  | 50 g másla  | 20 g mrkve  | 20 g celeru  | 20 g petržele  | 20 g cibule  |  sůl, pepř  | 0,2 l bílého vína  |  masový vývar  | 0,3 l sýrové omáčky  | 100 g sušených žampionů

Postup přípravy receptu Telecí pečeně po piemontsku:

Maso omyjeme a osušíme. Na rozehřátém oleji a másle opečeme na plátky nakrájenou zeleninu a cibuli, vložíme maso a opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme, zalijeme bílým vínem a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Měkké maso vyndáme, nakrájíme na plátky, dáme na teplou mísu a obložíme žampiony. Omáčkou přelijeme nakrájené maso.


Fotky receptu Telecí pečeně po piemontsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí pečeně po piemontsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles