Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou

fotka Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou:

0,7 kg vykostěné telecí pečeně  |  sůl a pepř  |  maggi hovězí sypký bujon  |  máslo  |  olej  |  bazalka  |  pažitka  |  petrželová nať  |  estragon  |  bílé víno  |  jíška  |  smetana

Postup přípravy receptu Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou:

Na rozpáleném oleji s máslem opečeme maso z obou stran. Ze šťávy maso vyjmeme a dáme dopéct do trouby.

Vodu přivedeme do varu, dochutíme směsí MAGGI Zlatý Hovězí sypký bujón, přidáme smetanu, čerstvě rozsekané byliny, podle potřeby zahustíme jíškou a zvolna krátce povaříme.

Do bylinkové omáčky na závěr přidáme bílé víno.


Fotky receptu Telecí pečeně s jemnou bylinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí pečeně s jemnou bylinkovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !