Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí ragú na kari s mandlemi

fotka Telecí ragú na kari s mandlemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí ragú na kari s mandlemi:

750 g telecho masa  | 1 cibule  |  olej  | 80 g másla  | 80 g celozrnné mouky  | 200 ml sladké smetany  | 600 ml vody  | 1 lžička kari koření  | 80 g mandlových hranolků  |  Solčanka

Postup přípravy receptu Telecí ragú na kari s mandlemi:

Na oleji osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme Solčanku a kari koření a na malé kousky nakrájené telecí maso. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení maso občas promícháme a doléváme vodu. Z másla a hladké mouky připravíme jíšku a ochutíme ji Solčankou. Jíšku vlijeme do omáčky s masem, dobře promícháme a povaříme ještě 15 minut. Před koncem varu přilijeme sladkou smetanu a nasypeme mandlové hranolky. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Telecí ragú na kari s mandlemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí ragú na kari s mandlemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !