Použité suroviny receptu Telecí ragú na kari s mandlemi:
750 g telecho masa
| 1 cibule
| olej
| 80 g másla
| 80 g celozrnné mouky
| 200 ml sladké smetany
| 600 ml vody
| 1 lžička kari koření
| 80 g mandlových hranolků
| Solčanka
Postup přípravy receptu Telecí ragú na kari s mandlemi:
Na oleji osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme Solčanku a kari koření a na malé kousky nakrájené telecí maso. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení maso občas promícháme a doléváme vodu. Z másla a hladké mouky připravíme jíšku a ochutíme ji Solčankou. Jíšku vlijeme do omáčky s masem, dobře promícháme a povaříme ještě 15 minut. Před koncem varu přilijeme sladkou smetanu a nasypeme mandlové hranolky. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Telecí ragú na kari s mandlemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!