Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí řízky po boloňsku

fotka Telecí řízky po boloňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Telecí řízky po boloňsku:

4 ks telecí řízky  |  máslo  |  hladká mouka  | 4 ks menší plátky šunky  | 4 lžíce strouhaného sýra  | 4 ks rajčata  | 3 lžíce vývaru  |  sůl

Postup přípravy receptu Telecí řízky po boloňsku:

Dobře naklepané a osolené telecí řízky poprášíme moukou a na másle je po obou stranách opečeme. Plochou zapékací mísu vymastíme pečlivě máslem, vložíme do ní telecí řízky, poklademe je plátky šunky a posypeme jemně sýrem. Zbylé máslo na pánvi zředíme 3 lžícemi vývaru (nejlepší je hovězí, ale můžeme použít i slepičí nebo obyčejný masox) a řízky tím pokropíme. Telecí řízečky po boloňsku zapékáme tak dlouhou, až sýr mírně zrůžoví.


Fotky receptu Telecí řízky po boloňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí řízky po boloňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !