Postup přípravy receptu Telecí řízky s pikantním máslem:
1 stroužek česneku jemně nasekáme a smícháme jej v misce s pokrájeným máslem a nasekanými ančovičkami. Přidáme nasekanou petrželku, střik citronové šťávy a podle chuti pepř. Vše promícháme a ze směsi vytvoříme váleček o průměru 2 cm. Zabalíme jej do alobalu a dáme do ledničky ztuhnout. Paličkou na maso řízky naklepeme. Z vína, poloviny oleje, rozmarýnu, druhého rozdrceného stroužku česneku, zbývající citronové šťávy, soli a pepře uděláme marinádu a řízky v ní necháme 3 hodiny marinovat. Necháme řízky okapat a opečeme je pod rozpáleným grilem. Potíráme je přitom zbývajícím oleje. Podáváme s plátky ančovičkového másla a listy salátu.
Fotky receptu Telecí řízky s pikantním máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!