Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí řízky ve višňové omáčce

fotka Telecí řízky ve višňové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí řízky ve višňové omáčce :

600 g telecích řízků  | 2-3 lžíce oleje  |  Podravka  | 350 g višní bez pecek  | 2 lžíčky hnědého cukru  | 50 g másla  | 100 ml červeného vína  | 50 ml vody  | 1 lžička Podravky

Postup přípravy receptu Telecí řízky ve višňové omáčce :

Telecí řízky naklepeme paličkou na maso, posypeme Podravkou přísadou do jídel a zakryté necháme odstát na chladném místě asi 30 minut. Mezitím připravíme omáčku: na rozehřátém másle krátce opražíme hnědý cukr, přidáme višně bez pecek, Podravku přísadu do jídel, vodu a vaříme při mírné teplotě po dobu asi 5 minut. Polovinu višní necháme trochu vychladnout, rozmixujeme v mixéru a smícháme s vařenými višněmi. Přidáme víno a krátce povaříme. Potom na rozpáleném oleji opékáme marinované telecí řízky po obou stranách 6-7 minut. Teplé řízky podáváme s višňovou omáčkou a se zeleným salátem.


Fotky receptu Telecí řízky ve višňové omáčce :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí řízky ve višňové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !