Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Terrine z lososa s uzeným pstruhem

fotka Terrine z lososa s uzeným pstruhem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Terrine z lososa s uzeným pstruhem :

1 uzený pstruh  | 250 g losos  | 3 vejce  | 250 ml smetany,  | 1 lžíce citronové šťávy  |  kopr,  |  zelená petrželka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Terrine z lososa s uzeným pstruhem :

Pstruha zbavíme kostí a odložíme na chladnější místo. Lososa rozemeleme (nebo pokud možno rozmixujeme) , přidáme vajíčka, smetanu, sůl, pepř případně bylinky podle chuti. Hmotou naplníme formu a vaříme na páře 25 až 30 minut. Po vychladnutí vložíme do ledničky na několik hodin. Podáváme s citronem, koprem, petrželkou a kousky uzeného pstruha.




Fotky receptu Terrine z lososa s uzeným pstruhem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Terrine z lososa s uzeným pstruhem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle