Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těsto na tradiční italský způsob

fotka Těsto na tradiční italský způsob
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Těsto na tradiční italský způsob:

250 g hladké mouky  | 1 dcl vlažné vody  | 12 g droždí  | 1/2 lžičky cukru  | 1/2 lžičky soli

Postup přípravy receptu Těsto na tradiční italský způsob:

Z droždí, trochu vody, mouky a cukru připravíme kvásek. Když vzejde, promícháme jej se solí, zbytkem mouky a vody a vypracujeme těsto, které dáme na 30 minut kynout a pak vyválíme placku. Množství na jednu velkou placku, či na plech. Na ni dáme, co máme rádi. Já nejdříve potřu olivovým olejem a utřeným česnekem, pak kečupem či rajčatovým protlakem, přidám rajčata a jinou zeleninu, bazalku, sýr, mozzarelu. Pizzu pečeme na 200°C 15-20 minut.


Fotky receptu Těsto na tradiční italský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těsto na tradiční italský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !