Použité suroviny receptu Těstovinový salát s tuňákem a parmezánem:
4 porce těstovin z tvrdé pšenice
| 160 g tuňáka v konzervě (nejlépe RIo mare apod.)
| 1 velká cibule
| 3 stroužky česneku
| 1 konzerva kukuřice
| 15 dkg eidamu
| 15 dkg parmezánu
| sůl
| čerstvá bazalka
Postup přípravy receptu Těstovinový salát s tuňákem a parmezánem:
Dáme vařit těstoviny. Otevřeme konzervy tuňáka i kukuřice a dáme je okapat. Cibuli nakrájíme na kostičky a lehce ji orestujeme. Česnek nakrájený na plátky či proužky také orestujeme. Sýry postrouháme. Bazalku pokrájíme či posekáme. Na talíř nasypeme vždy porci těstovin, přidáváme ostatní přísady dle chuti a libosti. Dobrou chuť
Fotky receptu Těstovinový salát s tuňákem a parmezánem: