Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny s uzeninou a hráškem

fotka Těstoviny s uzeninou a hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Těstoviny s uzeninou a hráškem:

2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce másla  | 1 ks cibule  | 200 g měkkého salámu  | 1 velká konzerva sterilovaného hrášku  | 2 malé konzervy rajčatového protlaku  | 1/2 lžičky mleté sladké papriky  | 100 g eidamu

Postup přípravy receptu Těstoviny s uzeninou a hráškem:

Na pánvi rozpálíme olej s máslem a na něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájený salám a osmahneme. Když je salám osmažený, přidáme konzervu hrášku (bez nálevu), rajčatový protlak, mletou papriku a necháme dusit doměkka. Mezitím si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu v mírně osolené vodě, scedíme je a necháme odkapat. Když jsou těstoviny odkapané, vložíme je do směsi, promícháme a necháme prohřát. Při podávání sypeme nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Těstoviny s uzeninou a hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny s uzeninou a hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !