Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Těstoviny zapékané s mletým masem

fotka Těstoviny zapékané s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Těstoviny zapékané s mletým masem:

400 g mletého masa  | 50 g oleje  | 1 větší cibule  | 2 dl vývaru z masoxu  |  sůl  | špetka pepře  | 50 g másla  | 3-4 lžíce strouhaného sýra  | 400 g širokých nudlí

Postup přípravy receptu Těstoviny zapékané s mletým masem:

Nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a chvilku podusíme, až směs zhoustne. Těstoviny uvaříme nepříliš doměkka v osolené vodě a ocedíme. Pak je smícháme s přípraveným mletým masem, směs rozestřeme do tukem vymaštěného a strouhankou vysypaného pekáčku, povrch posypeme strouhaným sýrem a pokapeme rozehřátým máslem. V troubě zapečeme pokrm dočervena. Podáváme se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Těstoviny zapékané s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny zapékané s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !