Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Thajská kuřecí prsíčka podle Kena Homa

fotka Thajská kuřecí prsíčka podle Kena Homa
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Thajská kuřecí prsíčka podle Kena Homa:

300 g kuřecích prsíček  | Na marinádu:  | 1 cibule šalotka  |  2 lžíce česneku  | 1 lžička cukru  |  drcený zelený pepř  | špetka soli  | 1 lžička červené papriky (koření)  | 3 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce rýžového vína  |  sezamový olej

Postup přípravy receptu Thajská kuřecí prsíčka podle Kena Homa:

Připravíme marinádu z koření a drobně nasekané zeleniny a výše uvedených surovin.
Plátky kuřecích prsíček do této směsi naložíme a necháme odležet, nejlépe přes noc.
Maso pak restujeme asi 5 - 8 minut téměř bez oleje na rozpálené grilovací pánvi (s drážkami na dně) přikryté poklicí.


Fotky receptu Thajská kuřecí prsíčka podle Kena Homa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Thajská kuřecí prsíčka podle Kena Homa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !