Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Thajské kuře

fotka Thajské kuře
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Thajské kuře:

200 g vykostěného kuřete  | 1 dcl sojové omáčky  | 30 g máčeného solamylu  | 10 g drobounce sekaného česneku  | 1 dcl bílého vína  | 5 g bílého pepře

Postup přípravy receptu Thajské kuře:

Vykostěné kuře nakrájíme na kousky, zalijeme 1 dcl sojové omáčky, přidáme 30 g máčeného solamylu, 10 g drobounce sekaného česneku, 1 dcl bílého vína a 5 g bílého pepře. Vše řádně promícháme a necháme 15 minut odležet. Na rozpálený olej dáme masovou směs a za stálého míchání smažíme do měkka. Olej slijeme, přidáme 40 - 60 g kešu oříšků, 1 dcl bílého vína, 1 menší pokrájenou papriku a 1 chilli papričku, 1 menší nasekanou cibuli a zalijeme 1 dcl sojové omáčky. Na pánvi doděláváme ještě za stálého míchání asi tak 2 - 3 minuty. Podáváme s rýží a zdobíme zelným salátem. Chuť je vynikající a účinky zaručené!


Fotky receptu Thajské kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Thajské kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !