Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Thajské maso

fotka Thajské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Thajské maso :

250 g rýže  | 1 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 1 červená paprika  | 500 g krůtího nebo vepřového mletého masa  | 1/2 lžičky chilli koření  | 2 lžíce tmavé sojové omáčky  | 175 ml kuřecího vývaru  | 2 lžičky kukuřičné mouky (nebo hrubé mouky)  | hrst bazalkových listů  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Thajské maso :

Rýži uvaříme v osolené vodě 15 minut. Mezitím rozpálíme v pánvi olej a osmažíme nakrájenou cibuli. Přimícháme nasekaný česnek a nakrájenou papriku a smažíme 4 minuty, potom přidáme maso a chilli koření a smažíme další 2-3 minuty, až směs zhnědne. Přimícháme sojovou omáčku a vývar, přivedeme k varu a vaříme zvolna 5 minut. Mouku rozmícháme se lžící vody, přidáme do pánve a mícháme, dokud směs nezhoustne. Osolíme, opepříme a přidáme celé lístky bazalky. Slijeme rýži a rozdělíme se směsí z pánve do 4 misek.


Fotky receptu Thajské maso :

Thajské maso
Thajské maso
Fotky vložil: monkee 
Hodnocení receptu Thajské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !