Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tiramisu veneziano

fotka Tiramisu veneziano
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tiramisu veneziano :

2 lžičky instantní kávy  | 2 cl kávového likéru  | 6 žloutků  | 150 g cukru krupice  | 500 g Mascarpone  | 400 g cukrářských piškotů Savoiardi  | 1 velká lžíce kakaa

Postup přípravy receptu Tiramisu veneziano :

Kávu rozděláme se 150ml vařicí vody a po vychladnutí smícháme s likérem. Žloutky s cukrem šleháme ve vodní lázni, až se cukr rozpustí, a přidáme Mascarpone. Na dno vyšší formy dáme vrstvu piškotů, které jsme polili espresem s likérem nebo je
ve směsi namočili. Piškoty polijeme vrstvou krému tak, že jsou zakryté. Postup opakujeme, dokud krém nespotřebujeme. Připravený moučník posypeme kakaem, přikryjeme alobalem a necháme přes noc v lednici. Podáváme vychlazený s kávou latté.



Fotky receptu Tiramisu veneziano :

Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Tiramisu veneziano
Fotky vložil: hlouskova,cudovluc,uznevim 
Hodnocení receptu Tiramisu veneziano
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !