Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Toastový chléb

fotka Toastový chléb
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Toastový chléb:

4 vejce  | 250 g netučného tvarohu  | 4 lžíce žitných klíčků  | 250 g dýňových semen  | 1/2 lžičky prášku do pečiva  |  sůl  | 2 lžíce mletých lněných semínek  | 2 lžíce sójového šrotu

Postup přípravy receptu Toastový chléb:

Promícháme tvaroh, vejce a klíčky. Najemno nameleme slunečnicová semena a smícháme s práškem do pečiva, pak se solí a lněnými semínky přimícháme do hmoty. Chlebíčkovou formu lehce pomastíme a vysypeme trochou sójového šrotu, zbytek šrotu pak vmícháme do těsta. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 45 až 50 minut. Poté necháme ve formě vychladnout. Tento chléb lze také dobře toastovat


Fotky receptu Toastový chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toastový chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !