Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tokáň po starém maďarském způsobu

fotka Tokáň po starém maďarském způsobu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tokáň po starém maďarském způsobu:

300 g telecího masa  | 300 g vepřového masa - například plecko  | 300 g hovězí svíčkové  | 100 g slaniny  | 100 g sádla  | 150 g cibule  | 150 g zelených paprik  | 80 g oloupaných rajčat  | 3 dl smetany ( může být kyselá i sladká)  | dle chuti: sůl a paprika  | dle potřeby: mouka

Postup přípravy receptu Tokáň po starém maďarském způsobu:

Veškeré maso nakrájíme na tenké proužky. V kastrolu na sádle osmažíme nakrájenou cibuli a slaninu, pak přidáme hovězí svíčkovou, podusíme, po 20 minutách přidáme vepřové maso a po dalších 20 minutách telecí. Podléváme dle potřeby horkým vývarem nebo vodou, dusíme skoro do měkka.
Pak osolíme a okořeníme paprikou, přidáme nakrájená rajčata a zelené papriky a dusíme vše do měkka.
Před dokončením přidáme smetanu, v které jsme rozkvedlali trochu mouky a ještě chvíli povaříme.



Fotky receptu Tokáň po starém maďarském způsobu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tokáň po starém maďarském způsobu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !