Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tondovo kuře od šáji

fotka Tondovo kuře  od šáji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Tondovo kuře od šáji:

1 kuře  | podle potřeby olej rostlinný  | podle chuti cibule kuchyňská  | 400 g zelenina - pod svíčkovou  | podle chuti česnek  | podle chuti cukr krupice  | podle chuti sůl  | podle chuti koření - divoké - celý pepř, nové koření, bobkový list (  | podle chuti provensálské koření  | 1 rajčatový protlak Valfrutta  | podle chuti kečup jemný

Postup přípravy receptu Tondovo kuře od šáji:

Dno pekáčku vymažeme olejem, navrstvíme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Na to dáme vrstvu zeleniny (používám mrazenou, takže je to šup šup), osolené porce kuřete a divoké koření. Kuře potřeme rozetřeným česnekem a mírně ocukrujeme. Zalejeme protlakem, zastříkneme kečupem, posypeme provensálským kořením, podlejeme vodou a dáme do trouby.



Fotky receptu Tondovo kuře od šáji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tondovo kuře od šáji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !