Použité suroviny receptu Tortilly s vepřovým a paprikou:
450 g kotlet bez kosti
| 1 lžička koriandru
| 1 pálivá paprička zbavená jadérek a nasekaná
| 1 stroužek lisovaného česněku
| 4 lžíce limetkové štávy
| 2 lžice oleje
| 100 g cibule nakrajené na kolečka
| 400 g fazolí ( sterolovaných červených fazolek bez nálevu)
| 150 g rajčat pokrájených na kostičky
| 8 tortil, sůl pepř
| Příohy: 4 lžíce nízkotučného bílého jogurtu
| 2 LŽÍCE ase
| 2 LIMETKY NAKRÁJENÉ NA DÍLKY
Postup přípravy receptu Tortilly s vepřovým a paprikou:
Maso nakrájíme na nudličky a v míse promícháme s koriandrem, papričkou, česnekem a šťávou s limetky.20 minut marinujeme. V pánvi osmahneme na oleji dozlatava cibulku, přidáme směs s marinovaným masem a stálého mícháníji asi 10 minut smažíme. Přidáme fazole a rajská, osolíme opepříme a dusíme tak 4-5 minut. Tortilly prohřejeme na grilu, potřeme je smaženou směsá a navrch dáme trochu jogurtu s mátou. Pak je přehneme na půl, obložíme dílky limetky a podáváme. Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Tortilly s vepřovým a paprikou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!