Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Toskánská jarní směs

fotka Toskánská jarní směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Toskánská jarní směs:

1 řapíkatý celer  | 300 g zeleného hrášku  | 4 artyčoky  | 200 g hlaviček chřestu  | 60 g šunky  | 2-3 šalotky (jarní cibulky)  |  olivový olej Bertolli Classico  |  strouhaný parmezán

Postup přípravy receptu Toskánská jarní směs:

Postup:
Řapíkatý celer nakrájíme na kousky, z artyčoků odstraníme tvrdé vnější listy a rozkrojíme je na větší kousky. Hlavičky chřestu spaříme ve vařící vodě a ihned vyjmeme. Šunku nakrájíme na kostičky, šalotky nasekáme najemno. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, na kterém orestujeme šunku s cibulkou. Poté přidáme celer, artyčoky, vyloupaný hrášek a chřest, vše podlijeme trochou vody a dusíme na mírném ohni doměkka. Zeleninu podáváme teplou, sypanou strouhaným parmezánem.


Fotky receptu Toskánská jarní směs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toskánská jarní směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !