Použité suroviny receptu Tournedos z hovězí svíčkové s pečeným rajčetem a topinkou :
800 g hovězí svíčkové
| 1 sáček KNORR Pepř a hořčice marináda
| olivový olej
| 8 plátků slaniny
| 150 g majonézy
| 200 g rajčat
| 70 g jarní cibulky
| 30 g kaparů
| sůl
| pepř
| 8 plátků chleba
Postup přípravy receptu Tournedos z hovězí svíčkové s pečeným rajčetem a topinkou :
Hovězí svíčkovou nakrájíme na stejnoměrné řezy a obalíme plátky slaniny, které spíchneme párátkem nebo svážeme kuchyňským motouzem. Marinujeme v KNORR Marinádě Pepř&hořčice 30 minut, a poté opečeme z obou stran na grilu. Česnekovou paličku rozkrojíme na šířku a po rozkrojené straně potřeme olivovým olejem a ogrilujeme. Rajčata a plátky chleba pokapeme olivovým olejem a grilujeme dozlatova a vzniké topinky pak potíráme ogrilovanou česnekovou paličkou. Vše podáváme doplněné majonézovou omáčkou, kterou jsme připravili z majonézy, sekaných rajčat, jemně sekané jarní cibulky a kapar. Podle potřeby ochutíme solí a pepřem.
Fotky receptu Tournedos z hovězí svíčkové s pečeným rajčetem a topinkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!