Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.08. 2017
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Treska v kmínové omáčce

fotka Treska v kmínové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Treska v kmínové omáčce:

2 ks žloutky  | dle potřeby: máslo  | dle chuti: šťáva citronová  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 250 ml smetana  | 750 g kapusta  | 750 g filé z tresky  | 3 lžíce strouhanka  | dle chuti: kmín

Postup přípravy receptu Treska v kmínové omáčce:

Kapustu zbavíme špatných listů, nakrájíme na tenké proužky a na másle ji podusíme, osolíme, opepříme a přidáme kmín. Zalijeme trochou vody a dusíme asi 15 minut. Smetanu smícháme se žloutky, přimícháme ke kapustě, vložíme vše do vymazané formy. Tresku nakrájíme na 4 kusy, ochutíme a zakapeme citronem, na másle rybu opečeme a položíme na kapustu. Máslo smícháme se strouhankou a touto směsí potřeme rybu a pečeme asi 20 minut na 200 st.



Fotky receptu Treska v kmínové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska v kmínové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !