Použité suroviny receptu Treska v kokosovém obalu:
600 g tresky
| 100 g strouhaného kokosu
| 3 lžíce másla
| 2 vejce
| špetka kari koření
| bylinková sůl
| 1 citrón
Postup přípravy receptu Treska v kokosovém obalu:
Tresku necháme rozmrazit. Jednotlivé kousky dobře osušíme v papírové utěrce, pak je posypeme bylinkovou solí a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi osmahneme strouhaný kokos. Necháme ho vychladnout a přimícháme k němu vajíčka, kari koření a pár kapek citrónové šťávy. V kokosovo-vaječné směsi obalíme kousky tresky a ihned je smažíme na oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Fotky receptu Treska v kokosovém obalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!