Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.02. 2018
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Treska v kokosovém obalu

fotka Treska v kokosovém obalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Treska v kokosovém obalu:

600 g tresky  | 100 g strouhaného kokosu  | 3 lžíce másla  | 2 vejce  | špetka kari koření  |  bylinková sůl  | 1 citrón

Postup přípravy receptu Treska v kokosovém obalu:

Tresku necháme rozmrazit. Jednotlivé kousky dobře osušíme v papírové utěrce, pak je posypeme bylinkovou solí a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi osmahneme strouhaný kokos. Necháme ho vychladnout a přimícháme k němu vajíčka, kari koření a pár kapek citrónové šťávy. V kokosovo-vaječné směsi obalíme kousky tresky a ihned je smažíme na oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.




Fotky receptu Treska v kokosovém obalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska v kokosovém obalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !