Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňová buchta z jogurtu

fotka Třešňová buchta z jogurtu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Třešňová buchta z jogurtu:

400 ml jogurtu  | 400 ml polohr. mouky  | 2 lžíce medu  | 4 plátky másla  | 1 prdop  | 200 ml cukru krupice  |  třešně  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Třešňová buchta z jogurtu:

Hlubší plech vymažeme tukem. Třešně vypeckujeme.
Máslo necháme rozpustit a trochu vychladnout. V míse vyšleháme celé vejce s cukrem a postupně přidáváme další ingredience. Vmícháme jogurt, med a postupně přimícháme i polohrubou mouku s kypřícím práškem. Pokud se nám těsto na koláč zdá řídké, přidáme navíc pár lžic mouky. Záleží, jaký jogurt zvolíme.
Těsto vlijeme na připravený plech, po celé ploše poklademe třešně jednu vedle druhé a dáme péct do trouby vyhřáté asi na 170 °C. Třešňovou jogurtovou buchtu pečeme 15 - 20 minut, až nám povrch zezlatoví a okraje koláče odstoupí od plechu.



Fotky receptu Třešňová buchta z jogurtu:

Třešňová buchta z jogurtu
Třešňová buchta z jogurtu
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Třešňová buchta z jogurtu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !