Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňové florentinky

fotka Třešňové florentinky
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Třešňové florentinky:

250 g čokoládová poleva  | těsto:  | 70 g koktejlová třešeň  | 50 g med  | 200 g mandlové plátky  | 2 lžíce cukr  |  2 lžíce hladká mouka  | 100 ml smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu Třešňové florentinky:

Koktejlové třešně pokrájíme na plátky. V kastrůlku smícháme smetanu ke šlehání, med, cukr a prosátou mouku. Krátce povaříme a odstavíme. Do hmoty opatrně vmícháme třešně a mandlové hoblinky. Necháme v chladu odležet.

Na plechy rozložíme pečící papír, na který lžící tvoříme mandlové pusinky. V předehřáté troubě je pečeme při 175 °C 20 minut dozlatova.

Polevu rozpustíme ve vodní lázni a třešňové florentinky do ní spodní částí namáčíme a necháme na mřížkách zaschnout.



Fotky receptu Třešňové florentinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Třešňové florentinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !