Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tříbarevný okoun

fotka Tříbarevný okoun
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Tříbarevný okoun:

1 filet okouna  |  olivový olej  | 6 plátku rajčat  | 2 stroužky česneku  | 1 větev rozmarýnu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Tříbarevný okoun:

Rybu omyjeme, osušíme, posypeme solí a pepřem. Dno menší zapékací mísy vymažeme olejem. Do středu uložíme 3 kolečka rajčat vedle sebe. Česnek překrojíme na 3 plátky a položíme na rajčata. Pak přijde okoun, opět 3 kolečka rajčat, plátky česneku a větvička rozmarýnu. Celé to pokapeme olivovým olejem, podlijeme trochou vody, přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut. Podáváme s brambory opekanými na másle a zeleninou.


Fotky receptu Tříbarevný okoun:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tříbarevný okoun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !