Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.03. 2019
Dnes má svátek Radek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Trojbarevná buchta

fotka Trojbarevná buchta
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Trojbarevná buchta:

Těsto:  | 4 vejce  | 25 dkg mletého cukru  | 30 dkg polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 10 lžic mléka  | dle chuti: kakao  | Náplň:  | 2 tvarohy  | 1 žloutek  | 1 vanilkový cukr  | dle chuti: mletý cukr  | dle potřeby: mléko

Postup přípravy receptu Trojbarevná buchta:

Žloutky s Herou a cukrem smícháme. Přidáme mléko, mouku, prášek do pečiva a sníh z bílků. Na vymazaný a moukou vysypaný plech dáme polovinu těsta, na to tvarohovou nálň a do druhé, zbývající poloviny těsta přidáme kakao a dáme na tvaroh. Takže spodní těsto je žluté, prostředek je bílý tvaroh a vršek hnědé těsto. Máme trojbarevnou buchtu, která je moc dobrá. Hlavně není suchá, vždy je u nás rychle snězená.


Fotky receptu Trojbarevná buchta:

Trojbarevná buchta
Trojbarevná buchta
Trojbarevná buchta
Fotky vložil: Helenuska 
Hodnocení receptu Trojbarevná buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !