Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trychtýřky s brusinkovým krémem

fotka Trychtýřky s brusinkovým krémem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Trychtýřky s brusinkovým krémem:

250 g polohrubé mouky  | 150 g ve slupce vařených brambor  | 120 g tuku na pečení  | 100 g cukru  | 1 vejce  | 1 lžička jedlé sody  |  mouka na vál  |  čokoládová poleva na ozdobení  |  vanilkový krém z prášku  |  sušené brusinky k naplnění

Postup přípravy receptu Trychtýřky s brusinkovým krémem:

Brambory jemně nastrouháme, přidáme vejce, mouku, tuk, cukr a sodu a zpracujeme tužší těsto, které necháme asi 30 minut odpočinout. Pak těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát, vykrájíme z něj kolečka a natočíme je na kovové trubičky na kremrole tak, abychom utvořili trychtýřky. Rozložíme je na plech vyložený papírem a upečeme dozlatova při 180 °C. Vychladlé trychtýřky stáhneme z trubiček a naplníme je vanilkovou náplní, kterou ještě posypeme sušenými brusinkami a ozdobíme čokoládovou polevou.


Fotky receptu Trychtýřky s brusinkovým krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Trychtýřky s brusinkovým krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !