Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tulácký kotlík

fotka Tulácký kotlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tulácký kotlík:

20-25 kostek nakrájených z hovězí kližky nebo předního masa  | 1 hrnek vody  | 2 hrnky nakrájených čerstvých hub  | 4 lžíce oleje  | 2 cibule  | 1 menší celer  | 1 petržel  | 1 bobkový list  | 1 hlavička česneku  | 10 kuliček pepře  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Tulácký kotlík:

Nakrájené maso a pokrájené houby vložíme na osmaženou cibuli, přidáme na kolečka nakrájenou petržel, celer, osolíme, přidáme koření a rozetřený česnek, zalijeme vroucí vodou a dusíme pod pokličkou v troubě asi jeden a půl hodiny. Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.


Fotky receptu Tulácký kotlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tulácký kotlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !