Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tulácký kotlík

fotka Tulácký kotlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tulácký kotlík:

20-25 kostek nakrájených z hovězí kližky nebo předního masa  | 1 hrnek vody  | 2 hrnky nakrájených čerstvých hub  | 4 lžíce oleje  | 2 cibule  | 1 menší celer  | 1 petržel  | 1 bobkový list  | 1 hlavička česneku  | 10 kuliček pepře  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Tulácký kotlík:

Nakrájené maso a pokrájené houby vložíme na osmaženou cibuli, přidáme na kolečka nakrájenou petržel, celer, osolíme, přidáme koření a rozetřený česnek, zalijeme vroucí vodou a dusíme pod pokličkou v troubě asi jeden a půl hodiny. Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.


Fotky receptu Tulácký kotlík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tulácký kotlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !