Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tuli tuli

fotka Tuli tuli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Tuli tuli:

1 kg brambor  | 5 vajec  | 400 g točeného salámu  | 1 sladkou smetanu  | 2 kyselé smetany  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Tuli tuli:

Smetany smícháme a cca 1/3 nalijeme na pekáč. Na smetanu položíme vrstvu na kolečka nakrájených syrových brambor, které dle libosti posolíme a popepříme. Na brambory dáme vrstvu na půl kolečka nakrájený točený salám, na salám dáme na kolečka nakrájená vajíčka a zalijeme částí smetany. Vrstvy opakujeme. Poslední vrstvu budou tvořit brambory zalité zbytkem smetany. Přes pekáč dáme alobal, který na několika místech propícháme.
<br><br>
Pečeme na 250°C asi 45 hod., poté sundáme alobal a dopékáme 15 min.


Fotky receptu Tuli tuli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuli tuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !