Použité suroviny receptu Tuňáková pomazánka na jiný způsob:
2 konzervy sendvičového tuňáka ve vlastní šťávě (dobrý a levný vyrábí Giana),
| 2 lžíce Ramy
| 1 obdélník taveného sýra
| 2 vejce uvařená natvrdo
| 1 jemně pokrájená cibule
| sůl
| citrónová šťáva
| 2 či více lžiček francouzské (ostré) hořčice
Postup přípravy receptu Tuňáková pomazánka na jiný způsob:
Ramu a tavený sýr vyšleháme elektrickým šlehačem do pěny.
Z tuňáka slijeme šťávu, přidáme jej do mísy a zašleháme. Vejce nastrouháme najemno a špachtlí či stěrkou zamícháme do pomazánky. Přidáme cibule, citrónovou šťávu, sůl a hořčici a vše důkladně promícháme.
Mažeme na jednohubky či veku (množství vystačí na 50 chlebíčků) a klademe olivami, ananasem, nakládanými papričkami, kolečky natvrdo uvařených vajec, sterilovanými okurkami.
Fotky receptu Tuňáková pomazánka na jiný způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!