Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.09. 2018
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tunisian orange, almond cake

fotka Tunisian orange, almond cake
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Tunisian orange, almond cake:

45 g strouhanky  | 200 g cukru  | 100 g mandlí  | 1 1/2 lžičky prášku do pečiva  | 200 ml oleje  | 4 vejce  | 2 pomeranče  | 1 citron

Postup přípravy receptu Tunisian orange, almond cake:

Strouhanku smícháme s cukrem, mandlemi a práškem do pečiva. Následně přidáme olej s vejci. Jako poslední přidáme na jemno nastrouhanou kůru z pomerančů a citronu. Dáme do menší formy (dortové apod.) pečeme v nevyhřáté troubě na 190 °C 40-50 minut. Ze zbylých pomerančů a citronu můžeme vymačkat šťávu, smíchat s 85 g cukru a dát vařit, dokud se cukr nerozpustí. Vznikne nám sirup, kterým můžeme polít hotový koláč.




Fotky receptu Tunisian orange, almond cake:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tunisian orange, almond cake
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !