Použité suroviny receptu Tunisian orange, almond cake:
45 g strouhanky
| 200 g cukru
| 100 g mandlí
| 1 1/2 lžičky prášku do pečiva
| 200 ml oleje
| 4 vejce
| 2 pomeranče
| 1 citron
Postup přípravy receptu Tunisian orange, almond cake:
Strouhanku smícháme s cukrem, mandlemi a práškem do pečiva. Následně přidáme olej s vejci. Jako poslední přidáme na jemno nastrouhanou kůru z pomerančů a citronu. Dáme do menší formy (dortové apod.) pečeme v nevyhřáté troubě na 190 °C 40-50 minut. Ze zbylých pomerančů a citronu můžeme vymačkat šťávu, smíchat s 85 g cukru a dát vařit, dokud se cukr nerozpustí. Vznikne nám sirup, kterým můžeme polít hotový koláč.
Fotky receptu Tunisian orange, almond cake:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!