Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuřín zadělávaný

fotka Tuřín zadělávaný
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Tuřín zadělávaný:

1 kg tuřínu  | 40 g hladké mouky  | 50 g sádla  |  cibule  | 0,5 l vývaru z kostí nebo masa  |  sůl, kmín, ocet  | 20 g cukru  |  sekaná nať petrželky a pažitky

Postup přípravy receptu Tuřín zadělávaný:

Na nudličky nakrájený tuřín udusíme ve vývaru do měkka a scedíme. V kastrolu připravíme ze sádla, mouky a drobně nakrájené cibule světlou jíšku, podlijeme ji vývarem z udušeného tuřínu a vaříme do husta. Na pánev dáme cukr, kmín, upražíme do hněda, podlijeme octovou vodou a vaříme, až se cukr rozpustí, přilijeme k povařené jíšce. Do omáčky vložíme uvařený, scezený tuřín, přisolíme, silně zahřejeme a před podáním posypeme natí z petržele a pažitky.


Fotky receptu Tuřín zadělávaný:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuřín zadělávaný
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !