Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohová dobrota s jahodami

fotka Tvarohová dobrota s jahodami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tvarohová dobrota s jahodami:

1/2 kg tvarohu  | 125 másla  | 140 g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1/4 l mléka  | 20 g agarové polevy  | 225 g dětských piškotů  | 1/2 kg jahod z kompotu  | 300 g šťávy z kompotu  | poleva  | 600 g šťávy z kompotu  | 75 g šlehačky  | 300 g agarové polevy

Postup přípravy receptu Tvarohová dobrota s jahodami:

Piškoty naskládáme do misek a polijeme šťávou z kompotu. Tvaroh ušleháme s cukrem, máslem, horkým mlékem a agarovou polevou. 1/2 směsi rozetřete na piškoty, poklaďte jahodami a zbytkem tvarohu. Povrch polijte polevou, kterou připravíte rozmícháním šťávy z kompotu, šlehačkou a agarovou polevou. Po ztuhnutí postříkejte čokoládovou polevou.


Fotky receptu Tvarohová dobrota s jahodami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohová dobrota s jahodami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda